De Poelen Fase 2

Na een succesvol verlopen verkoop van De Poelen fase 2, is het woningaanbod is Aan de Braassem uitgebreid met 22 bouwnummers. In totaal 22 ruime gezinswoningen van het type 5.7 met een vanafprijs van € 509.000,- v.o.n.

De Poelen fase 2c is nu in verkoop! Bekijk het actuele woningaanbod via onderstaande knop en schrijf u in als reservekandidaat op uw favoriete bouwnummer(s) of neem telefonisch contact op met de makelaars voor meer informatie.

Brockhoff Makelaars: 020 - 543 73 75
Koppes Makelaardij: 0172 - 43 45 61

De Poelen Fase 2
Zelfbouwkavels

Zelfbouwkavels

Uw droomwoning zelf (laten) bouwen? Het woningaanbod van Aan de Braassem wordt binnenkort nog verder uitgebreid, ditmaal met maar liefst vier zelfbouwkavels waar u uw droomwoning kunt realiseren. Met kaveloppervlaktes van tussen de 387 tot 593 m2!

Alle zelfbouwkavels zijn inmiddels uitverkocht! Benieuwd naar het actuele woonaanbod van De Poelen fase 2 en de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met de makelaars.

Brockhoff Makelaars: 020 - 543 73 75
Koppes Makelaardij: 0172 - 43 45 61

DE POELEN FASE 1

De Poelen fase 1 is inmiddels uitverkocht! Binnenkort worden er nog meer nieuwe woningen gerealiseerd in Aan de Braassem. Zo hebben we De Poelen fase 2 en de 4 ruime zelfbouwkavels. De woningen in de Poelen bieden u een grote variatie in gevelaanzichten en woningtypen. Bekijk het woningaanbod hier.

Wilt u graag meer informatie over de zelfbouwkavels of het woningaanbod? Schrijf u dan in om op de hoogte te blijven via contact of neem direct contact op met onze makelaars.

DE POELEN FASE 1
Aan De Braassem dichtbij

Aan De Braassem dichtbij

Wist u dat Roelofarendsveen perfect is gelegen is. U ervaart hier de ruimte, het groen, en rust van een dorp, maar binnen een mum van tijd bevindt u zich op de snelweg richting het centrum van Leiden, Amsterdam of Den Haag.

Heerlijk, alle voorzieningen dichtbij.

Beleef de omgeving van Aan de Braassem nu in 360 graden via de video op deze pagina.


Uitstekend bereikbaar!

Aan de Braassem al een volledige woonwijk

Sinds het begin van Aan de Braassem, zijn inmiddels zes fases verstreken. Op dit moment zijn al ruim 130 woningen gelukkig bewoond én wordt er gebouwd aan de volgende fasen. Zo zijn er op dit moment nog twee fases in aanbouw en komen er binnenkort dus weer nieuwe woningen bij. Met deze aantallen voelt Aan de Braassem al als een volwaardige woonwijk én zo ziet 't er ook uit.

Bekijk hier de fotoserie van de gehele wijk. 

Verbreed je horizon

WONEN DIRECT AAN HET 
BRAAS­SEMER­MEER

In Roelofarendsveen, direct aan het Braassemmermeer, wordt gebouwd aan een nieuwe woonwijk: Aan de Braassem. Het nieuwbouwgebied wordt gevormd door een aantal royaal opgezette wooneilanden. Het eerste daarvan is OpDreef. De toegang tot het eiland laat het direct zien: het wonen is hier ruimtelijk én omgeven door het vaarwater van de polder. Ook de plannen voor de volgende wooneilanden Aan de Braassem zijn in ontwikkeling. Wél wordt er in 2019 nog gestart met de voorbelasting van het nieuwe wooneiland. En in een waterrijke omgeving als deze, organiseren we dat natuurlijk per schip via het Braassermermeer. Klik op een fase om het beschikbare aanbod te zien.Ontdek het gebied