Stedenbouw fase 4-5
11 september 2024

Op dinsdag 10 september is informatie getoond over de stedenbouwkundige plannen fase 4 en 5 op de Themamarkt Roelofarendsveen, stand Braassemerland. In navolging van deze bijeenkomst delen wij deze panelen ook met dit bericht online, zodat u deze kunt bekijken.

Panelen stedenbouw fase 4-5
Via deze link kunt u de panelen over stedenbouw/woningbouwprogramma fase 4-5 bekijken die op de themamarkt 10 september zijn getoond.

NB: de informatie op de panelen is onder voorbehoud van wijzigingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Informatiebijeenkomst 24 september
Op dinsdagavond 24 september vindt er nog een informatiebijeenkomst plaats over fase 4-5 Braassemerland. U kunt inlopen tussen 18.00 en 19.30 uur op het gemeentehuis Kaag en Braassem (de raadszaal). Tijdens deze bijeenkomst worden dezelfde panelen als 10 september getoond. Daarbij zullen wij u ook verder op hoofdlijnen informeren over de thema’s groen/spelen, water en verkeer in fase 4-5. Tijdens deze informatiebijeenkomst is nog geen verkoopinformatie over de woningen beschikbaar.

De bewonersbrief met uitnodiging voor deze bijeenkomsten kunt u hier lezen.

 

*De aangegeven informatie/planning/termijnen in dit bericht is onder voorbehoud van wijzigingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Via de website www.aandebraassem.nl/nieuws houden wij u periodiek op hoofdlijnen op de hoogte van de ontwikkeling Braassemerland.