Informatie Stedenbouw fase 4-5
25 september 2024
fase 4 en 5 braassem

Op dinsdag 10 september en dinsdag 24 september 2024 is informatie getoond over de stedenbouwkundige plannen fase 4 en 5 op de Themamarkt Roelofarendsveen, stand Braassemerland. In navolging van deze bijeenkomst delen wij deze panelen ook met dit bericht online, zodat u deze kunt bekijken.

Panelen stedenbouw fase 4-5
Via deze link kunt u de panelen over stedenbouw/woningbouwprogramma fase 4-5 bekijken die op de themamarkt 10 september en bijeenkomst 24 september zijn getoond.

Via deze link kunt u de panelen over de thema’s verkeer/parkeren, groen/ecologie/spelen en water in fase 4 en 5 van Braassemerland bekijken die tijdens de bijeenkomst op 24 september zijn getoond.

NB: de informatie op de panelen is onder voorbehoud van wijzigingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vervolg
In navolging van de bijeenkomsten op 10 en 24 september volgt er nog een overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden op deze website.

*De aangegeven informatie/planning/termijnen in dit bericht is onder voorbehoud van wijzigingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Via de website www.aandebraassem.nl/nieuws houden wij u periodiek op hoofdlijnen op de hoogte van de ontwikkeling Braassemerland.