Informatiemomenten fase 4 en 5
21 augustus 2024

Nadat afgelopen periode saneringswerkzaamheden zijn uitgevoerd en goedgekeurd door het bevoegd gezag, werken we aan de verdere voorbereidende werkzaamheden in fase 4 om te komen tot bouwrijpe percelen. Onze aannemer voert vanaf augustus het voorbereidend werk voor het voorbelasten uit. Dit betekent dat de komende periode eerst een overhoogte aan zand per schip op locatie wordt aangebracht om de veenachtige ondergrond goed voor te belasten.

Om u te informeren over de komende werkzaamheden in fase 4 en de stedenbouwkundige plannen in fase 4 en 5 van de ontwikkeling, vooruitlopend op de procedure van het omgevingsplan, willen wij u graag uitnodigen voor de informatiemomenten in Roelofarendsveen.

Informatiestand op themamarkt Roelofarendsveen | 10 september
Op dinsdag 10 september van 16.30 tot 20.00 uur vindt de Themamarkt Roelofarendsveen plaats op locatie De Tweesprong in Roelofarendsveen. Braassemerland zal met een informatiestand aanwezig zijn om u te informeren over de ontwikkeling Braassemerland en over de stedenbouwkundige plannen in fase 4 en 5.

Informatiebijeenkomst Braassemerland | 24 september
Op dinsdag 24 september vindt de informatiebijeenkomst Braassemerland plaats op het gemeentehuis Kaag en Braassem (Westeinde 1 te Roelofarendsveen). U kunt inlopen tussen 18.00 en 19.30 uur en informatie ophalen bij de verschillende informatiepanelen. Op deze bijeenkomst informeren wij u verder over de stedenbouwkundige plannen fase 4-5 met o.a. de thema’s woningbouw, verkeer, groen en water.

*Belangrijk om te weten: op deze informatiebijeenkomst zal nog geen verkoopinformatie over woningen beschikbaar zijn. Ook komt het participatiethema inrichting van speeltuinen pas later aan bod.

Informatie
Voor informatie over de ontwikkeling Braassemerland kunt u terecht op deze website.
Het presentatiemateriaal (voor zover al te delen) wordt na de informatiemomenten op deze website geplaatst.

Directe omwonenden ontvangen in augustus ook een huis-aan-huis brief met de uitnodiging voor deze bijeenkomsten, u kunt deze brief ook hier lezen.

*De aangegeven planning/termijnen in dit bericht is onder voorbehoud van wijzigingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Via de website www.aandebraassem.nl/nieuws houden wij u periodiek op hoofdlijnen op de hoogte van de ontwikkeling Braassemerland.