Op zaterdag 3 juni is het Verkoopcentrum Aan de Braassem geopend. Tussen 10.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom. In het bijzonder informeren wij u zaterdag over de mogelijkheden om zelf een woning te bouwen op een vrije kavel én over de 8 kavels in Mede Opdrachtgeverschap waarbij u in co-creatie met een architect uw eigen woning ontwerpt.

 

Zelf uw droomhuis bouwen 

Altijd al zelf een woning willen ontwerpen en zelf willen laten bouwen? Dat kan nu Aan de Braassem! In de eerste fase Opdreef zijn twee bouwkavels te koop waar u bijvoorbeeld een vrijstaande villa of een bungalow op kunt realiseren. De kavels zijn 515 m2 en 549 m2 groot en bieden dus alle ruimte om uw droomhuis op te bouwen. 

 

Wonen à la Carte

Naast vrije kavels zijn Aan de Braassem ook 8 MO kavels beschikbaar. MO betekent Mede Opdrachtgeverschap en houdt in een co-creatie tussen de klant en de architect. Een unieke kans om samen met een architect uw eigen woning te ontwerpen geheel naar uw eigen woonwensen! Door een uniek ontwerpproces, heeft u als koper optimale vrijheid in het ontwerp van uw eigen woning. Wonen à la Carte is voor iedereen bereikbaar én het is niet duurder dan een vergelijkbare nieuwbouwwoning. 

 

Zaterdag 3 juni informeren wij u graag met name over de verschillende mogelijkheden die er zijn bij het kopen van een kavel en Mede Opdrachtgeverschap (Wonen à la Carte). 

Verkoopcentrum:

Braassemdreef in Roelofarendsveen (naast de bouwplaats)

Zaterdag 3 juni 10.00 uur tot 12.00 uur