De verkoop van de eerste 33 woningen in fase 1 OpDreef, een deelproject van ‘Aan de Braassem’ in Roelofarendsveen is afgelopen zaterdag 29 oktober onder zeer grote belangstelling van start gegaan. Wethouder Yvonne Peters gaf het startsein en nam de eerste brochure in ontvangst. Ongeveer 550 geïnteresseerden bezochten het evenement op de bouwlocatie aan de Braassemdreef in Roelofarendsveen.

Al voor de aanvang van de start verkoop liep de tent op locatie al vol met belangstellenden. Naast het ophalen en bekijken van de verkoopbrochure en het stellen van vragen, konden geïnteresseerden een heerlijk kopje koffie met cakeje halen bij de barista.

Verkoopbrochure
Kijk op de projectwebsite voor een overzicht van alle verkoopinformatie. Voor meer informatie en vragen kan contact worden opgenomen met de makelaars. Natuurlijk is het ook mogelijk even binnen te lopen bij één van de makelaarskantoren tijdens de vaste openingstijden.

Persoonlijke wensen
Naast het diverse aanbod is het mogelijk een scala aan uitbreidingsopties te selecteren om de woning naar de wens van de koper vorm te geven. Bijvoorbeeld door het vergroten van de woonkamer met een uitbouw aan de achterzijde of een sfeervolle erker. Graag tonen de makelaars een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Inschrijven
De inschrijfperiode voor een woning loopt t/m woensdag 9 november 12.00 uur. Geïnteresseerden kunnen dus rustig de tijd nemen om zich te oriënteren op het aanbod. Uiteindelijk worden de woningen door middel van loting toegewezen.