Binnenkort worden er nieuwe woningen gerealiseerd in Aan de Braassem! Op woensdag 9 en vrijdag 11 september bent u van harte welkom tijdens de Inloopmiddagen van het tweede deel van De Poelen fase 1. 

De woningen in De Poelen bieden u een grote variatie in gevelaanzichten en woningtypen. Zo kiest u in De Poelen bijvoorbeeld voor een ruime eengezinswoning van 5,4 of 5,7 meter breed. Het tweede deel van fase 1 in De Poelen bestaat compleet uit woningtype 5.7. Een van de meest populaire woningtypes binnen Aan de Braassem. Bekijk het actuele woningaanbod direct via onze website. 

Op woensdag 9 september vindt de eerste Inloopdag voor het tweede deel van De Poelen fase 1 plaats. Tussen 16:00 en 19:00 bent u welkom in ons Verkoopcentrum (gelegen in het verlengde van de straat Zuidoever op de bouwplaats te Roelofarendsveen). De makelaars van Koppes Makelaardij en Brockhoff Makelaars zijn elke inloopdag aanwezig om u te ontvangen en rond te leiden. Tip: tijdens de inloopdagen bevindt u zich ook op de bouwplaats. We raden u daarom aan om laarzen of andere stevige schoenen aan te trekken. 

Op woensdag 9 september 2020 kunt u zich vanaf 10.00 ook via onze website inschrijven voor uw favoriete bouwnummer.

Woensdag niet in de gelegenheid om bij ons binnen te lopen? Kom dan alsnog bij ons langs tijdens de andere Inloopdag op vrijdag 11 september. U bent die dag ook tussen 16.00 en 19.00 van harte welkom.

Graag meer informatie? Neem dan contact op met onze makelaars.

 

Inloopdagen


Data: woensdag 9 en vrijdag 11 september 2020

Tijd: 16:00-19:00 uur

Locatie: Verkoopcentrum Aan de Braassem

Adres: gelegen in het verlengde van de straat Zuidoever op de bouwplaats te Roelofarendsveen