Na de succesvolle start verkoop van fase 1 in deelgebied OpDreef gaat in het eerste kwartaal van 2017 ook fase 2 in verkoop. Met de start bouw van dit deelgebied in het vooruitzicht moeten binnenkort ook de eerste 14 straatnamen ingediend worden bij de gemeente. Wilt u binnenkort lopen door uw eigen straat? Doe dan mee aan de straatnamencontest “Aan de Braasseem.

 

Bedenk een thema

Iedereen komt vrijwel dagelijks in aanraking met straatnamen: bij het uitwisselen van adressen, wanneer je in een onbekende stad loopt, maar natuurlijk ook om kenbaar te maken waar je straks woont wanneer je net bent verhuisd. Straatnamen zijn een soort richtingaanwijzers en geheugensteuntjes. Daarom is het handig straatnamen in te delen in bepaalde wijken met een duidelijk thema.

 

Meedoen?

Bedenk een origineel thema voor de straatnamen “Aan de Braassem”? Stuur uw thema vóór 4 januari naar straatnaam@aandebraassem.nl voorzien van uw naam en e-mailadres. Het thema en de winnaar worden in januari bekend gemaakt. Klik hier voor meer informatie.