Zaterdag 30 september aanstaande gaat de verkoop van de 8 woningen van Wonen à la Carte Aan de Braassem in Roelofarendsveen officieel van start!

U bent van harte welkom op zaterdag 30 september tussen 11.00 en 13.00 uur in het Verkoopcentrum aan de Braassemdreef in Roelofarendsveen. De woonconsulenten van Wonen à la Carte zijn aanwezig om u te informeren over het volledige Wonen à la Carte proces en kunnen u meer vertellen over het project en de vele mogelijkheden. Vanaf deze dag zijn ook de verkoopbrochure met prijslijst, inschrijfformulier en beschrijving van de verkoopprocedure beschikbaar. Ook kunt u vanaf 30 september direct inschrijven voor één van deze unieke woningen.

Wonen à la Carte Aan de Braassem telt 8 woningen, waarbij de toekomstige bewoners volop de gelegenheid krijgen om hun woonwensen te vertalen naar hun unieke eigen woning. Met Wonen à la Carte realiseert u onder begeleiding van de architect en woonconsulent uw woning zoals u wilt wonen. Hoe de woningen er uiteindelijk uit komen te zien is aan u, maar met deze impressie laten we zien hoe het zou kunnen worden.

Prijsindicatie woningen vanaf circa € 450.000,-.

Bent u er bij?