Op donderdag 5 juli tijdens start de verkoop van OpDreef fase 2C! Tijdens dit start verkoop evenement vertellen wij u graag alles over de woningen die in deze fase gerealiseerd worden. Ook kunt u bij ons terecht voor uw vragen met betrekking tot de wijk en de woningen. U bent tussen 17:00 en 19:00 uur van harte welkom in de tent bij het sfeervolle Verkoopcentrum Aan de Braassem aan de Braassemdreef. Hier staan onze makelaars klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunt u de brochure en de prijslijst ophalen. Uiteraard stelt u uw vragen onder het genot van een kop koffie of thee!

OpDreef fase 2C bestaat uit 27 ruime eengezinswoningen in verschillende varianten met een verkoopprijs vanaf € 340.000,-. OpDreef 5.7 zijn prachtige woningen, beschikbaar aan de entree van de wijk aan de Braassemdreef óf met een tuin op het zuiden en aan het water. OpDreef 5.4 bevinden zich ook aan het water en hebben aan de voorzijde uitzicht op een groene speelplaats.

OpDreef 5.4

Prachtige woningen met een tuin op het zuiden en aan het water. Aan de voorzijde kijkt u in dit rijtje uit op een groene speelplaats. De OpDreef 5.4 woningen hebben een woonoppervlakte van 123 m2 en daarmee alle ruimte om lekker te wonen. 

OpDreef 5.7

Riante rijwoningen aan het water of aan de entree van de wijk Aan de Braassem. Heeft u de bijzondere hoekwoningen al bekeken? Deze woningen hebben een woonoppervlakte van 130 - 175 m2 en keuze uit een woning aan de entree van Aan de Braassem of een woning met een tuin aan het water en op het zuiden. 

Alle woningen in OpDreef 2C zijn voorzien van: 

  • Duurzaam en energiezuinig door o.m. zonnepanelen

  • Moderne keuken met inbouwapparatuur

  • Modern Villeroy & Boch sanitair