OpDreef fase 2A, 1 juli in de verkoop

Op zaterdag 1 juli start de verkoop van de 43 woningen uit OpDreef fase 2A. Tussen 11:00 uur en 13:00 uur bent u van harte welkom in het Verkoopcentrum aan de Braassemdreef in Roelofarendsveen om dit mooie nieuwbouwproject te komen bekijken.

Natuurlijk staan wij klaar met alle informatie en om uw vragen te beantwoorden!

Waar: Verkoopcentrum aan de Braassemdreef in Roelofarendsveen

Wanneer: 1 juli van 11.00 uur tot 13.00 uur (vrije inloop)

 

OpDreef fase 2A

OpDreef wordt een gevarieerd wooneiland, waarop zowel twee-onder-een-kap als rij- en hoekwoningen komen. 

Heeft u altijd al aan het water willen wonen dan is fase 2A echt iets voor u. Alle 43 woningen uit deze fase zijn namelijk met voor- of achterzijde gelegen aan het water.

Ook in deze fase kan er worden gekozen uit een breed scala aan royale rij- of hoekwoningen, voor een uiteenlopend woonbudget. 

 

Wat past bij u?

De woningen worden geleverd met o.a. hoogwaardige isolatie en zonnecollectoren voor een extra lage energierekening. De woningen zijn voorzien van een moderne keuken en sanitair.

Met de mooie details in het metselwerk, de klassieke zinken dakgoten en de witte kunststof delen geven de woningen een luxe uitstraling. Heeft u nog aanvullende woonwensen?

Geen enkel probleem, op de meeste vragen hebben wij de antwoorden al klaar en kunnen direct worden meegenomen bij de bouw van het huis van uw dromen!  

 
‘Aan de Braassem’

De nieuwe woonwijk ‘Aan de Braassem’ in Roelofarendsveen bestaat uit een aantal ruim opgezette eilanden, gelegen aan het Braassemermeer.

Het eerste eiland, OpDreef, waarmee verwezen wordt naar de Braassemdreef, de toegang van het grote eiland.

Vanaf hier bent u zo in de rest van de Randstad, maar ook in een mum van tijd met de fiets of auto aan het water.

 

Wij zien u graag op zaterdag 1 juli in het Verkoopcentrum Aan de Braassem!

 

Inschrijven voor fase 2A? Dat doet u hier!