Na de succesvolle start verkoop van fase 1 in deelgebied OpDreef gaat in het eerste kwartaal van 2017 ook fase 2 in verkoop. Met de start bouw van dit deelgebied in het vooruitzicht moeten binnenkort ook de eerste 15 straatnamen ingediend worden bij de gemeente. Wilt u binnenkort lopen door uw eigen straat? Doe dan mee aan de straatnamencontest “Aan de Braassem.

Het thema: De Tuinderij
Het thema van de straatnamen "Aan de Braassem" is bekend: De Tuinderij! Vorige maand vroegen we u te helpen met het vinden van het juiste thema. Via de mail kregen we veel reacties en originele thema's binnen. Uiteindelijk is gekozen voor het thema 'De Tuinderij', ingezonden door Ben Kerkvliet. Een thema waar een ruime hoeveelheid straatnamen bij verzonnen kan worden.

Meedoen?
Bedenk 15 originele straatnemen bij het thema 'De Tuinderij'. Stuur uw suggesties vóór maandag 6 februari naar straatnaam@aandebraassem.nl voorzien van uw naam en e-mailadres. Na een eerste selectie zullen we de straatnamen voorleggen aan de gemeente. De gekozen en goedgekeurde straatnamen plus de winnaars worden via Facebook, een nieuwsbrief en een nieuwsbericht op de website bekend gemaakt.