Aan de Braassem

Hieronder ziet u de situatietekening die weergeeft hoe de komende jaren Aan de Braassem gerealiseerd wordt. Direct zichtbaar is een wijk waarin leven met en aan het water een van de belangrijkste elementen vormt. De bestaande sloten blijven zo goed mogelijk behouden. Van west naar oost wordt de bebouwing ruimer van opzet en sluit deze uiteindelijk aan op het Braassemermeer.

Leuk om te weten is dat de doorvaarhoogte in Aan de Braassem 1.60 meter is. Plan uw boottochtjes alvast maar in!

Het gehele plan is opgedeeld in meerdere fasen. De fasen welke nu in ontwikkeling zijn worden hieronder weergegeven. Naarmate de ontwikkeling vordert zal er per fase meer informatie beschikbaar komen. Zodra er woningen in verkoop gaan zijn deze via de situatietekening of onder het tabblad woningen te vinden.

Aan de Braassem fases

Opgeleverde woningen Aan de Braassem Fase 1 & 2

Een nieuwe wijk

Sinds 2014 wordt gewerkt aan een prachtige nieuwe woonwijk omgeven door water. Een plek die een thuisbasis zal zijn voor jonge stellen en voltallige gezinnen. Het uitgangspunt is om een wijk met veel diversiteit te creëren en de waterrijke omgeving waarin de wijk gebouwd wordt, optimaal te benutten. Sinds 2018 is het voor de eerste gelukkigen zo ver; de oplevering van de eerste fasen Aan de Braassem. Vanaf dit moment begint Aan de Braassem écht een woonwijk te worden. Én wat voor één! Een wijk gelegen vlakbij het centrum van Roelofarendsveen en met gezellige straatjes, blokjes en watergangen. De komende jaren zal Aan de Braassem alleen maar mooier worden. Verbreed je horizon in Aan de Braassem.